Besök gärna vår cocktailbar  

Vår historia


Dinner22 drivs sedan 2007 av Johnny Abrahamsson, köksmästare och ansvarig för kök och meny, och Cilla Acar, ansvarig för matsal, viner, service och upplevelse. Med god service, noggrant utvalda råvaror och rätt viner vill vi göra varje besök hos oss till en minnesvärd upplevelse. Vår kunniga personal med restaurangchef Jesper Edsjö i spetsen borgar för goda middagar i trivsam och avslappnad miljö. 

 

Vår mat har sina rötter i det traditionella svenska köket; kötträtter och traditionella klassiker, gärna tillagade med en twist. Dryckeslistan är lång, med fokus på mustiga viner, kreativa cocktails och ett spännande sortiment av öl. 

 

För en cocktail före eller efter maten rekommenderar vi ett besök på vår bakficka, Drinks20. Här erbjuder vår barchef Patrik Zeedigh med team cocktails i världsklass, alltid med något nytt på menyn. Vill du inte äta en hel middag kombinerar du en cocktail eller ett glas vin med dina favoritostar eller en charkbricka.

Hitta till oss

Vi ligger nära Avenyn, Liseberg, Ullevi och Scandinavium, och passar således perfekt att besöka innan eller efter ett evenemang i Göteborgs stadskärna. Hit tar du dig lättast med spårvagn eller buss till Korsvägen eller Scandinavium, som båda ligger några minuter bort.