Besök gärna vår cocktailbar  

Vår historia


Oavsett om man är timanställd eller köksmästare är man en viktig del av gänget här. Av Dinner22 och Drinks20. Och som vilken familj som helst tar vi oss igenom stress, oväntade situationer och nya utmaningar, tillsammans. För vi jobbar just som en familj.

Cilla, som är ansvarig för matsalen startade restaurangen 2007 tillsammans med köksmästaren Johnny. På den tiden var gatan inte direkt känd för sin fantastiska gastronomi. Men det fanns fantastisk potential. Lite avsides men samtidigt nära allt. Avenyn, Heden, Svenska Mässan. Och Johnnys favoritfrukostbaguetter. Det visade sig vara ett samarbete som fungerade så bra att Cilla och Johnny driver restaurangen än idag. Mer än tio år senare.

Under åren har vi blivit fler, Johan som är restaurangchef och Gustaf som driver cocktailbaren. Och även om vi växer så består den där känslan. Nya familjemedlemmar som alla kommer med sin egen personlighet och egna idéer. Som både stödjer och utmanar varandra. 

Den här platsen är helt enkelt som ett andra hem för oss, och vi hoppas att du också ska känna dig som hemma här. 

Vår mat har sina rötter i det traditionella svenska köket; kötträtter och traditionella klassiker, gärna tillagade med en twist. Dryckeslistan är lång, med fokus på mustiga viner, kreativa cocktails och ett spännande sortiment av öl. 

För en cocktail före eller efter maten rekommenderar vi ett besök på vår bakficka, Drinks20. Här erbjuder vår barchef Gustav Enerlöv med team cocktails i världsklass, alltid med något nytt på menyn. Vill du inte äta en hel middag kombinerar du en cocktail eller ett glas vin med dina favoritostar eller en charkbricka.

Hitta till oss

Vi ligger nära Avenyn, Liseberg, Ullevi och Scandinavium, och passar således perfekt att besöka innan eller efter ett evenemang i Göteborgs stadskärna. Hit tar du dig lättast med spårvagn eller buss till Korsvägen eller Scandinavium, som båda ligger några minuter bort.