Besök gärna vår cocktailbar  

Entrecote

9 Jan

Wow vad glad man blir när vi får stycka så här overkligt fin svensk entrecote från Dalsjöfors För bordsbokning www.dinner22.se eller ring oss 031-811055 Varmt välkommen!

Läs mer

Barncancerfonden 2019

15 Jul

Negroni week har kommit till sin ända och i år sålde vi 468 Negroni vilket resulterade i 15.912 kr till barncancerfonden. Tack till er alla som har kommit förbi och tagit en drink eller två!

Läs mer

Midsommarhelgen

6 Jun

Älskade gäster midsommarhelgen närmar sig med stormsteg, vi håller stängt 21-23 juni 2019! Men sen har vi glädjande besked, öppet hela sommaren varje dag från kl 17.00! Välkomna!

Läs mer

Vår Chambre Separée

7 May

Ni vet väl att vi kan ta emot större sällskap och gruppbokningar hos oss? Kanske sitta helt avskilt i vår Chambre Separée?! Maila eller ring så berätta vi mer! info@dinner22.se  

Läs mer

Nu blommar körsbärsträden - det är vår

7 Apr

Under två veckor blommar Södra Vägens fantastiska körsbärsträd. Passa på att komma förbi och njuta av de första vårtecknen. 

Läs mer

Uteserveringen - snart redo

6 Apr

Snart är det dags för vår uteservering. Vi står redo att ta emot våra gäster och kom förbi på en bit mat och ett glas rosé. 

Läs mer

Bombay Negroni Week 

15 Feb

Första veckan i juni går restauranger & barer över hela världen ihop för att ge någonting tillbaka till välgörande ändamål genom att sälja en av våra favoritcocktails. De senaste åren

Läs mer

Hitta till oss

Vi ligger nära Avenyn, Liseberg, Ullevi och Scandinavium, och passar således perfekt att besöka innan eller efter ett evenemang i Göteborgs stadskärna. Hit tar du dig lättast med spårvagn eller buss till Korsvägen eller Scandinavium, som båda ligger några minuter bort.