Besök gärna vår cocktailbar  

"If life gives you lemons..."

Trots att vi gillar att både göra lemonad och koka fond, så är det inte främst därför vi går till jobbet. Vi vill servera riktigt god mat till massvis av nöjda gäster. Men just nu är det svårt med det – och vi har fått kämpa med att hålla restaurangen och cocktailbaren igång, då vi är väldigt beroende av en frodande mäss- och evenemangsstad runt hörnet. Men vi vill också ta vårt ansvar: Att på bästa vis följa alla riktlinjer som ges för att minska smittspridning. Så istället för att fortsätta kämpa i såväl motvind som uppförsbacke, så tänker vi ta en paus både för restaurangen och vår cocktailbar. En paus vi tänker använda för att samla energi och hitta inspiration. Testa nya idéer både i köket och baren – och planera för framtiden. Att använda tiden för något positivt – så att vi på andra sidan av den här jobbiga perioden kan vara en stark, fräsch och aktiv del av restaurang-Göteborg. Både för de som jobbar i branschen, och så klart för er – våra gäster. Vi skall metaforiskt sett passa på att koka en grym fond till i höst – ja, eller göra lemonad då.

 

Vi kommer därför efter säsongens sista service på Onsdagen den 29:e april att hålla stängt under sommaren, men öppnar igen under våren 2021. Fräschare, gladare och stärkta. 

 

Och har vi inte sagt det innan så säger vi det nu: Vi är oerhört tacksamma för allt stöd vi fått av er. Våra gäster, stammisar som nytillkomna. Så vi hoppas att ni kommer förbi på en sista drink eller middag för säsongen innan vi stänger. Och vi tänker verkligen inte säga hejdå – vi säger på återseende!

 

Middagen vi gör bäst

Vi lägger krutet på saftigt kött och såser som man minns. Vi är stolta över att alltid kunna erbjuda närproducerat kött, och utöver det – vilt under stora delar av året. Såserna förbereds alltid från grunden utan kompromiss, oavsett om det gäller nyslagen bea eller såserna vars fond fått puttra i dagar. Menyn har utvecklats över tid tillsammans med gästerna. Därför har också populära rätter som entrecoten från Dalsjöfors, den sotade tonfisken med citrusrisotto och Kalixlöjrommen fått sin permanenta plats. Oavsett rätt, tummar vi aldrig på att man ska vara nöjd, med mersmak för att komma tillbaka. När vinterhalvåret slår till serverar vi mer vilt och mustiga smaker efter säsong, precis som när uteserveringen blommar upp och du hittar fräscha, sommarfavoriter på menyn.

För speciella tillfällen

För de extra viktiga stunderna finns vår privata matsal - vår chambré séparée - för sällskap upp till åtta personer. I avskild och stämningsfull miljö kan ni bjuda in till ett ostört firande med vänner, prata ikapp med familj, eller samlas för ett affärsmöte. Menyn är densamma och de enda som är med under kvällen förutom ni, är vi som tar hand om er och håller koll på att ni har allt ni behöver. Om ni är ett större sällskap, eller helt enkelt vill vara del av sorlet ute i restaurangen så ordnar vi såklart det med. Oavsett om ni trivs bäst mitt i smeten, eller lite avsides. För bokningsförfrågningar kontakta oss på info@dinner22.se.

För bokningsförfrågningar kontakta oss på info@dinner22.se

Drinks20

Vägg i vägg hittar du vår cocktailbar Drinks20. Smygstarta med en fördrink och avsluta i samma anda efter middagen med en hantverkscocktail eller två. Och du kan såklart lika gärna beställa råbiffen i baren till GT:n som att få in vår signaturcocktail, på gin, fläder, mynta och lime, till bordet mellan rätterna. Oavsett om du provar en ny cocktail, eller vill beställa din go to-drink, gör de sig bäst på egenpressad juice, is av högsta kvalitet och säsongsbaserade råvaror. För dig som är lika mycket av en cocktailnörd som vi är, berättar vi gärna mer. Och för er som bara vill njuta av något enkelt men gott, låter vi smakerna tala.

Presentkort

En riktigt god middag kan vara något av det finaste man kan få - eller ge bort. Men ibland räcker inte tiden till att förbereda en brakmiddag, och det är helt okej. För de tillfällena när du vill unna någon ett besök hos oss, har vi ett presentkort för dig.

Nyheter

Entrecote

9 Jan

Wow vad glad man blir när vi får stycka så här overkligt fin svensk entrecote från Dalsjöfors För bordsbokning www.dinner22.se eller ring oss 031-811055 Varmt välkommen!

Läs mer

Barncancerfonden 2019

15 Jul

Negroni week har kommit till sin ända och i år sålde vi 468 Negroni vilket resulterade i 15.912 kr till barncancerfonden. Tack till er alla som har kommit förbi och tagit en drink eller två!

Läs mer

Midsommarhelgen

6 Jun

Älskade gäster midsommarhelgen närmar sig med stormsteg, vi håller stängt 21-23 juni 2019! Men sen har vi glädjande besked, öppet hela sommaren varje dag från kl 17.00! Välkomna!

Läs mer

Hitta till oss

Vi ligger nära Avenyn, Liseberg, Ullevi och Scandinavium, och passar således perfekt att besöka innan eller efter ett evenemang i Göteborgs stadskärna. Hit tar du dig lättast med spårvagn eller buss till Korsvägen eller Scandinavium, som båda ligger några minuter bort.