Besök gärna vår cocktailbar  

Vi kan knappt hålla oss!


Snart är det äntligen dags att öppna upp och visa er nya Dinner 22 och Drinks 20 – och vi är så otroligt taggade.

Under året som gått har vi jobbat med att både renovera lokalerna med en modern men samtidigt tidlös känsla, men också unnat oss lite eftertanke. Målet har varit att absolut inte ändra på saker för förändringens skull, utan destillera det vi gör bäst – och se till att du får möjlighet att uppleva det på bästa möjliga vis. För ett besök hos oss skall alltid vara en upplevelse, oavsett om den upplevelsen är avslappnad, festlig, bekant eller spännande. Vi vill göra plats för dem alla.  

Så när du slår dig ner i våra nyinredda lokaler så kommer du också hitta en ny meny. Fräsch men samtidigt välbekant – och med ett förstärkt fokus dels på kött, men också ännu tydligare ambition kring att använda så närproducerade råvaror som möjligt. Och att det vi serverar varje dag alltid lagas med omsorg från grunden är en självklarhet.

Vi längtar efter er. Att få ses, och att få bjuda på härliga stunder.

Och vi tror att om du gillat det vi gjort innan, oavsett om det gäller härliga cocktails inne på Drinks, eller riktigt bra mat på Dinner – så kommer du inte bli besviken. 

Så följ oss på Instagram för den mest aktuella informationen om när vi öppnar upp vår bordsbokning, och äntligen kan hälsa dig välkommen igen!

Middagen vi gör bäst


Vi lägger krutet på saftigt kött och såser som man minns. Vi är stolta över att alltid kunna erbjuda närproducerat kött, och utöver det – vilt under stora delar av året.

Såserna förbereds alltid från grunden utan kompromiss, oavsett om det gäller nyslagen bea eller såserna vars fond fått puttra i dagar. Menyn har utvecklats över tid tillsammans med gästerna. Därför har också populära rätter som entrecoten från Dalsjöfors, den sotade tonfisken med citrusrisotto och Kalixlöjrommen fått sin permanenta plats.

Oavsett rätt, tummar vi aldrig på att man ska vara nöjd, med mersmak för att komma tillbaka. När vinterhalvåret slår till serverar vi mer vilt och mustiga smaker efter säsong, precis som när uteserveringen blommar upp och du hittar fräscha, sommarfavoriter på menyn.

För speciella tillfällen


För de extra viktiga stunderna finns vår privata matsal - vår chambré séparée - för sällskap upp till åtta personer.

I avskild och stämningsfull miljö kan ni bjuda in till ett ostört firande med vänner, prata ikapp med familj, eller samlas för ett affärsmöte. Menyn är densamma och de enda som är med under kvällen förutom ni, är vi som tar hand om er och håller koll på att ni har allt ni behöver.

Om ni är ett större sällskap, eller helt enkelt vill vara del av sorlet ute i restaurangen så ordnar vi såklart det med. Oavsett om ni trivs bäst mitt i smeten, eller lite avsides.

För bokningsförfrågningar kontakta oss på info@dinner22.se

Drinks20


Vägg i vägg hittar du vår cocktailbar Drinks20.

Smygstarta med en fördrink och avsluta i samma anda efter middagen med en hantverkscocktail eller två. Och du kan såklart lika gärna beställa råbiffen i baren till GT:n som att få in vår signaturcocktail, på gin, fläder, mynta och lime, till bordet mellan rätterna.

Oavsett om du provar en ny cocktail, eller vill beställa din go to-drink, gör de sig bäst på egenpressad juice, is av högsta kvalitet och säsongsbaserade råvaror. För dig som är lika mycket av en cocktailnörd som vi är, berättar vi gärna mer. Och för er som bara vill njuta av något enkelt men gott, låter vi smakerna tala.

Presentkort


En riktigt god middag kan vara något av det finaste man kan få - eller ge bort. Men ibland räcker inte tiden till att förbereda en brakmiddag, och det är helt okej.

För de tillfällena när du vill unna någon ett besök hos oss, har vi ett presentkort för dig.

Nyheter

Hitta till oss

Vi ligger nära Avenyn, Liseberg, Ullevi och Scandinavium, och passar således perfekt att besöka innan eller efter ett evenemang i Göteborgs stadskärna. Hit tar du dig lättast med spårvagn eller buss till Korsvägen eller Scandinavium, som båda ligger några minuter bort.