Besök gärna vår cocktailbar  

Vår meny

Rätterna på vår meny är alla gjorda på säsongsbaserade råvaror, vilt och såser förberedda från grunden. Två gånger om året byter vi meny som passar årstiden. En värmande, inbjudande vintermeny i kylan och en “sommarlovs-meny” när man helst sitter på vår uteservering. Här nedanför hittar du vad vi tycker passar allra bäst just nu.

Menyn innehåller både à la carte-val och hela menyförslag. Är ni ett större sällskap rekommenderar vi färdiga menyförslag för bästa möjliga upplevelse.

Vår vinlista

Genom åren har vi skalat ner mängden vin och fokuserat på kvalitet. De viner vi har vi vår vinkällare är helt enkelt de som förhöjer vad vi har på vår meny. Vi låter helhetsupplevelsen vara i centrum. Men för er som är vin-entusiaster så får ni gärna titta runt i vår källare där vi har några riktiga guldkorn.

Kära gäster, på grund av Covid-19 situationen har vi valt att tillfälligt begränsa menyn till ett urval av rätter där vi inte behöver kompromissa med den kvalitet du skall kunna förvänta dig från oss. Allt eftersom tillvaron återgår till det vanliga kommer dock självklart hela menyn med alla favoriter tillbaka!

Visa meny som PDF

Hitta till oss

Vi ligger nära Avenyn, Liseberg, Ullevi och Scandinavium, och passar således perfekt att besöka innan eller efter ett evenemang i Göteborgs stadskärna. Hit tar du dig lättast med spårvagn eller buss till Korsvägen eller Scandinavium, som båda ligger några minuter bort.