Besök gärna vår cocktailbar  

Om oss på Dinner22


På Dinner22 inspireras vi av det traditionella svenska köket och serverar goda, omsorgsfullt tillagade rätter av noggrant utvalda råvaror. Dryckeslistan är lång, med fokus på mustiga viner, kreativa cocktails och ett spännande sortiment av öl. Med kunnig personal och en trevlig atmosfär bjuder vi på en hemtrevlig känsla, mitt i centrala Göteborg.

Ta gärna en sväng förbi vår bakficka, Drinks 20, för en cocktail före eller efter maten. Vår cocktailbar är i absolut världsklass.

Vårt kök


Utgångspunkten för vår meny är det klassiska svenska köket med traditionella kötträtter och svenska klassiker, men med en twist. Vi serverar renytterfilé, svensk oxfilé, torskrygg och löjrom i spännande kompositioner, kompletterade med intressanta vegetariska rätter. Ett par gånger om året byter vi meny, för att anpassa den efter varje säsongs bästa råvaror. Våra mest uppskattade klassiker hittar du dock alltid, som Biff á la Rydberg och Cajunsotad tonfisk med pilgrimsmusslor. 

Chambre séparée och större sällskap


För det viktiga affärsmötet, den privata middagen eller återföreningen med kompisgänget erbjuder vi vår separé för upp till 8 personer. Den bästa servicen och hela utbudet av mat och dryck, självklart till samma pris som i matsalen.

Är ni störresällskap ordnar vi självklart plats för er ute i vår matsal. 

För bokningsförfrågningar kontakta oss på info@dinner22.se

Vår cocktailbar Drinks20


Drinks20 är vår bakficka och baren för en cocktailupplevelse som inte liknar någon annan. Vår barchef Patrik med team utvecklar ständigt nya smakupplevelser och har en ny meny varannan månad. På den hittar du ett tiotal kreativa nytillskott och en handfull klassiker. Utöver det kan du välja vår Cocktail of the week, en ny klassiker varje måndag. 

Presentkort


Överraska någon du tycker om med ett presentkort från Dinner22. En matupplevelse är en uppskattad gåva som skapar samtalsämnen under lång tid framöver.Vi utlovar välkomponerade rätter och utvalda viner i en välkomnande miljö med fantastisk service. Kort sagt, en upplevelse att minnas.

Nyheter

Full aktivitet inför menybyte

27 Aug

Vi byter snart till höstmeny. Välkommen i september för att smaka våra nya läckerheter. 

Läs mer

Barncancerfonden 2019

15 Jul

Negroni week har kommit till sin ända och i år sålde vi 468 Negroni vilket resulterade i 15.912 kr till barncancerfonden. Tack till er alla som har kommit förbi och tagit en drink eller två!

Läs mer

Midsommarhelgen

6 Jun

Älskade gäster midsommarhelgen närmar sig med stormsteg, vi håller stängt 21-23 juni 2019! Men sen har vi glädjande besked, öppet hela sommaren varje dag från kl 17.00! Välkomna!

Läs mer

Hitta till oss

Vi ligger nära Avenyn, Liseberg, Ullevi och Scandinavium, och passar således perfekt att besöka innan eller efter ett evenemang i Göteborgs stadskärna. Hit tar du dig lättast med spårvagn eller buss till Korsvägen eller Scandinavium, som båda ligger några minuter bort.