Besök gärna vår cocktailbar  

Välkommen

Det spelar ingen roll om du är en stammis från kvarteret, på besök över dagen eller har ett lite extra speciellt tillfälle som du vill boka restaurangens avskilda matsal för – när du kliver innanför dörren finns vi här för dig. Du ska känna dig sedd från första ögonblick, få rekommendationer som passar just dig, men framför allt, en stund för att unna dig riktigt god mat. Med öl, viner och drinkar från vår cocktailbar som gör maten ännu bättre. Och det är just det receptet vi har byggt vår meny och stämning på. En atmosfär som gör att det för oss känns som mer än en arbetsplats och mer än en restaurang – utan snarare ett ställe vi helt enkelt gillar att vara på. Och det hoppas vi att du också gör.

Middagen vi gör bäst

Vi lägger krutet på saftigt kött och såser som man minns. Vi är stolta över att alltid kunna erbjuda närproducerat kött, och utöver det – vilt under stora delar av året. Såserna förbereds alltid från grunden utan kompromiss, oavsett om det gäller nyslagen bea eller såserna vars fond fått puttra i dagar. Menyn har utvecklats över tid tillsammans med gästerna. Därför har också populära rätter som entrecoten från Dalsjöfors, den sotade tonfisken med citrusrisotto och Kalixlöjrommen fått sin permanenta plats. Oavsett rätt, tummar vi aldrig på att man ska vara nöjd, med mersmak för att komma tillbaka. När vinterhalvåret slår till serverar vi mer vilt och mustiga smaker efter säsong, precis som när uteserveringen blommar upp och du hittar fräscha, sommarfavoriter på menyn.

För speciella tillfällen

För de extra viktiga stunderna finns vår privata matsal - vår chambré séparée - för sällskap upp till åtta personer. I avskild och stämningsfull miljö kan ni bjuda in till ett ostört firande med vänner, prata ikapp med familj, eller samlas för ett affärsmöte. Menyn är densamma och de enda som är med under kvällen förutom ni, är vi som tar hand om er och håller koll på att ni har allt ni behöver. Om ni är ett större sällskap, eller helt enkelt vill vara del av sorlet ute i restaurangen så ordnar vi såklart det med. Oavsett om ni trivs bäst mitt i smeten, eller lite avsides. För bokningsförfrågningar kontakta oss på info@dinner22.se.

För bokningsförfrågningar kontakta oss på info@dinner22.se

Drinks20

Vägg i vägg hittar du vår cocktailbar Drinks20. Smygstarta med en fördrink och avsluta i samma anda efter middagen med en hantverkscocktail eller två. Och du kan såklart lika gärna beställa råbiffen i baren till GT:n som att få in vår signaturcocktail, på gin, fläder, mynta och lime, till bordet mellan rätterna. Oavsett om du provar en ny cocktail, eller vill beställa din go to-drink, gör de sig bäst på egenpressad juice, is av högsta kvalitet och säsongsbaserade råvaror. För dig som är lika mycket av en cocktailnörd som vi är, berättar vi gärna mer. Och för er som bara vill njuta av något enkelt men gott, låter vi smakerna tala.

Presentkort

En riktigt god middag kan vara något av det finaste man kan få - eller ge bort. Men ibland räcker inte tiden till att förbereda en brakmiddag, och det är helt okej. För de tillfällena när du vill unna någon ett besök hos oss, har vi ett presentkort för dig.

Nyheter

Entrecote

9 Jan

Wow vad glad man blir när vi får stycka så här overkligt fin svensk entrecote från Dalsjöfors För bordsbokning www.dinner22.se eller ring oss 031-811055 Varmt välkommen!

Läs mer

Barncancerfonden 2019

15 Jul

Negroni week har kommit till sin ända och i år sålde vi 468 Negroni vilket resulterade i 15.912 kr till barncancerfonden. Tack till er alla som har kommit förbi och tagit en drink eller två!

Läs mer

Midsommarhelgen

6 Jun

Älskade gäster midsommarhelgen närmar sig med stormsteg, vi håller stängt 21-23 juni 2019! Men sen har vi glädjande besked, öppet hela sommaren varje dag från kl 17.00! Välkomna!

Läs mer

Hitta till oss

Vi ligger nära Avenyn, Liseberg, Ullevi och Scandinavium, och passar således perfekt att besöka innan eller efter ett evenemang i Göteborgs stadskärna. Hit tar du dig lättast med spårvagn eller buss till Korsvägen eller Scandinavium, som båda ligger några minuter bort.